Интернет-магазин брендовых игрушек "TOYSLINE"
График работы:

Каждый день: 09:00–19:00

Заказы онлайн: 24/7

МИ ПРАЦЮЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Добавьте товары для сравнения
Добавьте товары в желания
0
Мой заказ

Конструктор LEGO City Космическая база и стартовая площадка для ракеты 1422 детали (60434)

Артикул 60434
В наличии

Конструктор 8+ LEGO® City Космічна база та стартовий майданчик для ракет (60434) має безліч можливостей для космічних пригод. Над головним сектором розташована диспетчерська та вежа з космічним краном, що обертається на 360°, яка відкривається для доступу до каруселі обладнання, наукової лабораторії та зони відпочинку. До набору також входять космічний корабель, стартовий майданчик, будівельна машина та сцена планети з іграшковими енергетичними кристалами та рослинністю, а також 6 мініфігурок космічного екіпажу, 1 робот і 2 фігурки інопланетян для творчої рольової гри.

Занурте свою дитину в захопливу будівельну пригоду з додатком LEGO Builder. Тут вони можуть збільшувати та обертати набори у 3D, щоб візуалізувати моделі з усіх боків під час будівництва.

Космічні набори LEGO City містять реалістичні транспортні засоби, деталізовані споруди та надихаючих персонажів для безмежної гри уяви. Ракетний корабель у цьому наборі містить спеціальний елемент космічного шлюзу для з'єднання з іншими сумісними наборами LEGO на космічну тематику (продаються окремо) для ще більших пригод!

  • Іграшка для дослідження космосу - ігровий набір LEGO® City Космічна база та ракетний майданчик для дітей віком від 8 років містить безліч функцій для безмежної гри на космічну тематику.
  • Що в цьому космічному наборі LEGO® City? - Усе необхідне для побудови іграшкової космічної бази з баштовим краном, що обертається на 360°, космічним кораблем, стартовим майданчиком, вантажівкою, декораціями планети, 6 мініфігурками, роботом і 2 фігурками інопланетян.
  • Забавка для шанувальників космічних кораблів та творчої гри - діти можуть керувати баштовим краном на 360° та відкривати базу, щоб отримати доступ до каруселі обладнання, детальної наукової лабораторії та зони відпочинку
  • Цифровий посібник з будівництва - візьміть свого маленького космічного ентузіаста у веселу будівельну пригоду з додатком 3D LEGO® Builder, де діти можуть переглядати моделі з усіх кутів під час будівництва.
  • Подарунок для любителів космосу - зробіть будь-який день особливим, подарувавши цей космічний ігровий набір для шанувальників крутих космічних іграшок віком від 8 років
  • З'єднується з іншими наборами LEGO® (продаються окремо) - Ракетний корабель у цьому наборі має систему космічного шлюзу для з'єднання з іншими сумісними наборами на космічну тематику
  • Безмежна гра - Космічні набори LEGO® City містять реалістичні транспортні засоби, деталізовані споруди та надихаючих персонажів, які поєднують фантазію та реальність для творчої гри без обмежень
  • Розміри - космічна база, включно з краном у цьому наборі, що містить 1422 деталі, має понад 13 дюймів (33 см) заввишки, 7,5 дюймів (19 см) завширшки та 11,5 дюймів (29 см) завглибшки.

Возраст: 8+

Детали: 1422

Минифигурки: 6

Коробка: 55.5 x 8.7 x 37.8 cm

Производитель LEGO
Бренд LEGO
Цвет Разные цвета
Тип Конструкторы
Коллекция Город
Количество деталей 1422
Количество минифигурок 6
Материал Пластик
Возраст 8+
Дата выпуска 2024
Релиз 1.01.2024
Упаковка Картонная коробка
Состояние Новый
Развивает Воображение, Умение играть, Эмоциональное развитие
Дополнительные разделы Конструкторы LEGO
Коллекция
5 849.00 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ
  на отделение Новой Почты 
  на отделение Укрпочты 
  Доставка курьером до двери 
 Курьер TAXI UKLON (Киев, Борщаговка, Вишневое)
    Самовывоз (Бесплатно)

 

МЫ РАБОТАЕМ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Оформив заказ до 16:00, при условии наличия товара на нашем складе - отправка в тот же день.

 

Подробнее о доставке

 Онлайн оплата картой Visa, Mastercard - LiqPay

 Онлайн оплата картой Visa, Mastercard - WayForPay

 "Оплата частями" ПриватБанка

 "Оплата частями" Монобанка

 Оплата на карту Банка

Наложенный платеж (без предоплаты)

 

Подробнее о оплате

 Отправка осуществляется каждый день.

 Отправка товаров после оформления заказа производиться в течении 24 часов. Оформив заказ до 16:00, при условии наличия товара на нашем складе - отправка в тот же день.

Благодаря тому, что мы являемся импортерами наших товаров, все товары физически находятся на наших складах по Украине и по-этому мы всегда знаем актуальное наличие позиций на складе.

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх