Інтернет-магазин оригінальних іграшок "TOYSLINE"
Графік роботи:

Щодня: 09:00–19:00

Замовлення онлайн: 24/7

МИ ПРАЦЮЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Конструктор LEGO Monkie Kid Комбіробот Манкі Кіда 277 деталей (80040)

Артикул 80040
Очікується

Познайомте дітей віком від 7 років із легендами про Короля Мавп, коли вони розігрують пригоди та веселощі з набором LEGO® Monkie Kid™ (80040) із багатофункціональним механізмом Monkie Kid. Цей міцний і цілком рухомий механізм має рухомі руки, ноги та коліна, стрілки для пальців і функцію утримання посоха або меча. Також містить 2 міні-фігурки - Monkie Kid і Ink Demon, а також катапульту для стрільби.

Емоції під час будівництва. Діти можуть насолоджуватися легким та інтуїтивно зрозумілим будівництвом за допомогою програми LEGO Builder. У ньому вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес. Поєднайте цей набір із Mei 80041 Dragon Jet (продається окремо), щоб збільшити потужність багатофункціонального механізму та надати йому дивовижних здібностей.

Уявна забава. Колекційні іграшки LEGO Monkie Kid - це велика розвага та сюрприз для дітей. Вони знайомлять їх із класичними казками «Подорожі на Захід» у новий та захоплюючий спосіб.

  • Legends Reimagined — Діти можуть переосмислити легенди «Подорожі на Захід» абсолютно по-новому з LEGO® Monkie Kid™: Monkie Kid у багатоцільовому механізмі (80040)
  • Дві мініфігурки LEGO® - набір включає фігурки Monkie Kid і Ink Demon, багатофункціональний механізм Monkie Kid, зброю та кубики снарядів, а також збірну катапульту для стрілянини.
  • Пересувний механізм – багатофункціональний механізм має пружинні гвоздики для пальців, рухливі руки, лікті, ноги, коліна та пальці, а також руки для утримання золотого посоха та золотого меча.
  • Чорнильна катапульта. Цегляна катапульта дозволяє дітям зіграти рольові дуелі чорнильного демона, який стріляє чорнилом у механізм Monkie Kid.
  • Ідея подарунка для дітей віком від 7 років — подаруйте цей набір LEGO® Monkie Kid™ на день народження, Різдво або будь-яку іншу подію дітям, яким подобаються захоплюючі та пригодницькі історії про міфічних персонажів
  • Робот, який можна будувати - механізм має висоту 13 см і ширину 13 см з розкинутими руками. Набір можна комбінувати з Mei 80041 Dragon Jet (продається окремо), щоб отримати додаткові можливості для гри.
  • Допомога у будівництві. Відкрийте для себе інтуїтивно зрозумілі інструкції зі складання за допомогою додатка LEGO® Builder, де ви можете масштабувати та обертати моделі в 3D, відстежувати прогрес і зберігати набори, розвиваючи нові навички
  • Навчання конструктору - набори LEGO® Monkie Kid™ допомагають батькам, бабусям і дідусям розповідати своїм дітям легендарні історії про Короля мавп у сучасній, веселій і творчій формі.
  • Гарантія якості LEGO® - деталі LEGO відповідають суворим стандартам якості, тому вони легко з’єднуються та міцно тримаються разом
  • Гарантована безпека - кубики та деталі LEGO® можна кидати, нагрівати, розчавлювати, скручувати та ретельно досліджувати багатьма іншими способами. Завдяки цьому ми можемо бути впевнені, що кожен із них відповідає суворим світовим стандартам безпеки

Вік: 7+

Деталі: 277

Мініфігурки: 2

 

Виробник LEGO
Бренд LEGO
Колір Різні кольори
Тип Конструктори
Кількість деталей 277
Кількість мініфігурок 2
Матеріал Пластик
Вік 7+
Дата випуску 2023
Реліз 01.01.2023
Упаковка Картона коробка
Стан Новий
Розвиває Уяву, Вміння грати, Емоційний розвиток
Додаткові розділи Конструктори LEGO
1 699.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
 на відділення Нової пошти 
 на відділення Укрпошти 
  Доставка кур'єром до дверей
  Кур'єр TAXI UKLON (Київ, Борщагівка, Вишневе)
    Самовивіз (Безкоштовно)

 

МИ ПРАЦЮЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Оформивши замовлення до 16:00, за умови наявності товару на нашому складі - відправка відбувається в той самий день.

 

Більше інформації про доставку

 Онлайн оплата картою Visa, Mastercard - LiqPay

 Онлайн оплата картою Visa, Mastercard - WayForPay

 "Оплата частинами" ПриватБанку

 "Оплата частинами" Монобанку

 Оплата на карту банку

Накладений платіж - післяплата (без передплати)

 

Більше інформації про оплату

 Відправлення здійснюється щодня.

 Відправлення товарів після оформлення замовлення проводяться протягом 24 годин. Оформивши замовлення до 16:00, за умови наявності товару на нашому складі - відправка в той же день.

 Завдяки тому, що ми є імпортерами наших товарів, все товари фізично знаходяться на наших складах по Україні і тому ми завжди знаємо актуальну наявність позицій на складі.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору