Інтернет-магазин оригінальних іграшок "TOYSLINE"
Графік роботи:

Щодня: 09:00–19:00

Замовлення онлайн: 24/7

МИ ПРАЦЮЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

LEGO Icons Володар перснів Барад-Дур 5471 деталей (10333)

Артикул 10333
Передзамовлення

LEGO® Icons

Вирушайте в Середзем'я з моделлю LEGO Icons «Володар перснів: Барад-Дур». Цей вражаючий набір оснащений функціями, які потішать будь-якого фаната. Головний елемент - потужна фортеця з високою вежею та злим Оком Саурона. Набір доповнений 10 мініфігурками, включаючи Саурона™, Уста Саурона, Готмога, Орка, Фродо, Сема та Горлума™.

На першому поверсі знаходиться лігво Голлуму, збройова кузня та в'язниця з підйомною кліткою. Над їдальнею на другому поверсі знаходиться тронний зал, який можна відкрити, щоб побачити приховану карту Середзем'я. Майстерня «Уста Саурона» розташована на четвертому поверсі, а турельна бібліотека з сходами, що обертаються, — на п'ятому поверсі. Чорна брама відчиняється автоматично, і всю експозицію урізноманітнює підсвічене Око Саурона.

Розслабтеся з творчим набором LEGO для дорослих. Додаток LEGO Builder включає цифрову версію інструкцій зі збирання цього набору.

  • LEGO Icons «Володар кілець: модель Барад-Дур» — побудуйте точну копію сумно відомої фортеці з вежею, увінчаною зловісним Оком Саурона, що сяє над Середзем'ям.
  • Що входить у комплект: у цей креативний конструктор входить копія фортеці Барад-Дур з «Володаря кілець», а також 10 мініфігурок, у тому числі Саурон, Рот Саурона, Орк, Фродо, Сем, Голлум і Готмог.
  • Особливості та функції: чорна брама відкривається автоматично, Око Саурона підсвічується, а конструкція з чотирьох модулів включає деталізовані кімнати, включаючи збройову кузню, тронний зал і в'язницю.
  • Безліч аксесуарів з фільмів: в комплект входять різні частини броні, у тому числі Уста Саурона та шоломи Саурона™, Єдине Кільце, настоянка Галадріелі та булава Саурона.
  • Подарунок шанувальникам кінотрилогії — подаруйте собі чи близькій людині конструктор LEGO® Icons для дорослих шанувальників «Володаря кольця™».
  • У комплект входять друковані та цифрові інструкції зі збирання. Додаток LEGO Builder включає цифрову версію друкованих інструкцій зі збирання будівельного набору LEGO Icons.
  • Конструктори LEGO для дорослих. Цей набір LEGO Icons є частиною серії творчих наборів LEGO, створених спеціально для дорослих.
  • Розміри. Розміри фортеці в цьому наборі, що складається з 5471 предмета, становлять 83 см заввишки, 45 см завширшки і 30 см завглибшки.

Вік: 18+

Деталі: 5471

Мініфігурки: 10

Коробка:

Оригінальна назва: The Lord of the Rings: Barad-dûr

Виробник LEGO
Бренд LEGO
Артикул 10333
Тип Конструктори
Колекція The Lord of the Rings
Колір Черный
Кількість деталей 5471
Кількість мініфігурок 10
Дата випуску 2024
Реліз 1.06.2024
Вік 18+
Матеріал Пластик
Стан Новий
Упаковка Картона коробка
Розвиває Уяву, Вміння грати, Емоційний розвиток
Додаткові розділи LEGO The Lord of the Rings, LEGO для дорослих
Колекція
29 499.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
 на відділення Нової пошти 
 на відділення Укрпошти 
  Доставка кур'єром до дверей
  Кур'єр TAXI UKLON (Київ, Борщагівка, Вишневе)
    Самовивіз (Безкоштовно)

 

МИ ПРАЦЮЄМО! СЛАВА УКРАЇНІ!

Оформивши замовлення до 16:00, за умови наявності товару на нашому складі - відправка відбувається в той самий день.

 

Більше інформації про доставку

 Онлайн оплата картою Visa, Mastercard - LiqPay

 Онлайн оплата картою Visa, Mastercard - WayForPay

 "Оплата частинами" ПриватБанку

 "Оплата частинами" Монобанку

 Оплата на карту банку

Накладений платіж - післяплата (без передплати)

 

Більше інформації про оплату

 Відправлення здійснюється щодня.

 Відправлення товарів після оформлення замовлення проводяться протягом 24 годин. Оформивши замовлення до 16:00, за умови наявності товару на нашому складі - відправка в той же день.

 Завдяки тому, що ми є імпортерами наших товарів, все товари фізично знаходяться на наших складах по Україні і тому ми завжди знаємо актуальну наявність позицій на складі.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору